Groen licht :-)

Dinsdag gaf mijn fysio groen licht: mijn enkel is voldoende hersteld om een marathon te kunnen lopen. Dus ik mag weer los! Net op tijd hersteld om zondag de Enschede Marathon te lopen. Dank jullie wel voor alle beterschapswensen, het urenlange duimen en nog veel meer!

Niet dat mijn enkel weer 100% is. Verre van dat. In rust voel ik hem zitten. Bij zijwaartse bewegingen schiet er een minischeutje pijn naar mijn hersenen. En na 2,5 uur fietsen zeurt ‘ie. Het scheurtje is nog niet genezen, zoveel is duidelijk. Maar 4 uur rechtdoor lopen, dat zou mijn enkel aan moeten kunnen. Dankjewel, Roelof van Sportrevalidatie Groningen.

Ik beloof jullie plechtig dat ik zuinig zal zijn op mijn enkel. Zondag pak ik hem goed in. Het eerste laagje tape zit er al om en vlak voor de wedstrijd komt daar ook nog een veterbrace overheen, een soort korset voor mijn voet. Ik zal niet te hard lopen en goed oppassen dat ik niet op oneffen oppervlakten stap. En als het niet gaat, stap ik halverwege uit. Beloofd.

Ondertussen begint Twente ook op de hoogte te raken van #12marathons. Vandaag ben ik te horen op het radiostation van 1Twente. En deze week viel ik in de stad huis-aan-huis op de deurmat. Als er ook maar één lezer een donatie overmaakt op  NL53ABNA0836864778, dan is al die PR de moeite waard. Ik heb er zin in!

ffdopnpmdibmlplj

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s